lateralus Опубликовано 11 мая Поделиться Post #8842 Опубликовано 11 мая Бажаю здоровʼя! Не можу зрозуміти як правильно налаштувати модуль для роботи з варіаціями товарів. При виборі товару іншого кольору, комбінація відображається некоректно: Товар за промовуванням: Товар іншого кольору: А вже по слайдеру є правильний варіант: Модуль взагалі підтримує роботу з варіаціями? Ссылка на комментарий
Администраторы ab.support.serhii Опубликовано 13 мая Администраторы Поделиться Post #8871 Опубликовано 13 мая @lateralus якщо вимкнути наш модуль та залишити тільки базовий "Комбінації товарів" - яка ситуація? Ссылка на комментарий
lateralus Опубликовано 13 мая Автор Поделиться Post #8876 Опубликовано 13 мая @ab.support.serhii "Комбінації товарів" - такого модуля не маю. Є "Комплекти товарів" і з ними все ок! Перемкнув на білий колір і товари "перефарбувалися" відповідно.) Якщо використовувати штатний модуль Купуйте разом [Deprecated]. (Без вашого) то виходить взагалі печаль: Такої кількості комбінацій не існує Ссылка на комментарий
Администраторы ab.support.serhii Опубликовано 14 мая Администраторы Поделиться Post #8902 Опубликовано 14 мая 13 часов назад, lateralus сказал: штатний модуль Купуйте разом [Deprecated] Його я і мав на увазі, buy_together. ab_buy_together працює на його основі. Втім, обидва модулі не підтримуються та не отримують виправленнь. На майбутнє є плани переписати наш модуль та більше не залежати від стороннього. Але конкретних термінів щодо цього, нажаль, немає. Поки що, як варіант, можна використовувати стандартний "Комплекти товарів", product_bundles Ссылка на комментарий
lateralus Опубликовано 26 июля Автор Поделиться Post #10594 Опубликовано 26 июля Оскільки модуль повноцінно не працює, він відключений, але кошти за ного сплачені. Чи можна розраховвати на компенсацію в формі ліцензії на інший модулюь, рівного за вартістю ab_buy_together? Наприклад: мене цікавить Seo для блогів. А ab_buy_together я вже докупив би коли вийде його повноцінний реліз. Ссылка на комментарий
Администраторы ab.support.serhii Опубликовано 26 июля Администраторы Поделиться Post #10595 Опубликовано 26 июля @lateralus з приводу цього варто писати на info@alexbranding.com Ссылка на комментарий
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти