realmen80 Опубликовано 5 Июля, 2026 в 11:50 Post #16716 Опубликовано 5 Июля, 2026 в 11:50 (изменено) Вітаю. Якщо я вірно розумію, то зараз я використовую першу версію модуля ab__prro__v1.0.0. Підкажіть, будь ласка, коли видається в адмінці магазину чек, то в Чебкос то модуль автоматично передає в полі Tax (виділено червоним) літерне позначення податку або код податку при створенні запиту? Виникло таке питання бо побачили в Х-звіті в Чекбоксі різні суми в рядку Загальний оборот і сума Оборот по податку. Звернулися в підтримку Чекбокс, а вони це запитали. Ми ФОП на єдиному податку, без ПДВ. Чи правильно я розумію, що якщо на товарах не відмічено ПДВ ось тут то в такому разі модуль за замовчуванням передає в Чекбокс значення "БЕЗ ПДІ" (код податку Без ПДВ, літера З, код податку 8). А якщо хтось працює з ПДВ і відмітив чекбоксом ПДВ, то модуль автоматично передає для цього товару ПДВ в чек. Чи якось по іншому працює? Дякую Изменено 5 Июля, 2026 в 11:51 пользователем realmen80 Підкоригував заголовок
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти